Hvad du bør vide om Omskæring Operation

Omskæring kirurgi er et system, der ekskluderer forhuden fra en penis, således at hovedet er udækket. Denne operation er mere grundlæggende i bestemte samfund og religioner end andre. I USA, er omkring 50 procent af spædbarn unge mænd omskåret. I de europæiske nationer, satsen er så lav som 1 procent. Omskæring er en energisk slibe blandt tilhængere af islam og er påkrævet i henhold til jødisk religiøs lov.

I dag er omskæring operation ikke ses som vigtigt som en standard operation på spædbørn og valget at få operationen overgav over til spædbarnets folk. Babyer for det meste har den strategi, udført inde i et par dage efter fødslen, før de sendes hjem fra den helbredende center. Uanset, kan omskæring kirurgi udføres på alle alderstrin. Nogle voksne fyre oplever omskæring til terapeutiske årsager eller som en individuel beslutning.


Formål bag støtte omskæring inkorporere efter traditioner, der ikke har noget ønske om at se ikke helt det samme som associerede, og så medicinske fordele. Der er dokumentation for, at spædbørn, der oplever at systemet har mindre urinvejsinfektioner forureninger midt de første fem år af livet. Desuden er der en lavere sats for malignitet af penis og seksuelt overførte sygdomme i voksne fyre, der blev omskåret. Omskæring ligeledes gør det enklere at holde det genitale området rent og duft fri.


De personer, der ikke afstive omskæring føler, det er ikke rigtigt at underkaste et nyfødt barn til en forvridende og pinefuld drift, når det ikke er nødvendigt for en terapeutisk eller religiøs grund. De stoler ligeledes, at en uomskåret mand, der øver legitim renlighed ligeledes kan have en lavere risiko for forurening, seksuelt overførte sygdom, og penis sygdom.

Omskæring kirurgi gives med vejledning af anæstesi i dag, en praksis, der ikke blev fulgt i de forløbne år som specialister troede spædbørn kunne ikke mærke pine på sådan en ungdommelig alder. I dag er kvarteret anæstesi rutinemæssigt udnyttet, men at være en mindre operation, er opfølgende smerte hjælp ikke påkrævet. Voksne fyre kan ligeledes tilbudt fjendtligt indstillet over for spænding recept som Valium før operationen.

Før operationen, er penis desensibiliseret med en beroligende creme; injicerbar søvndyssende kan ligeledes håndteres. Forhuden derefter trimmet væk. Voksne fyre får suturer, babyer for det meste ikke. En plastik ring er normalt anvendes på spædbørn, at de resterende dele, der er oprettet for et par dage efter operationen for at forebygge dræning og give komme sig på indgangsstedet.

Voksne fyre kan have teknikken udføres ambulant fokus og genoptage almindelige øvelser inden længe. Omskæring kirurgi kræver ikke nogen ned tid fra arbejde under hensyntagen til den endelige mål at få dækket. Der er mellow pine og snurren, der dør ned inde i en dag eller to. Mænd burde afholde sig fra seksuel handling, indtil skaden er helt restitueret med en bestemt ende mål at forhindre udbrud af en sutur.

Omskæring er et mindre kirurgisk system end kan udføres hurtigt og formidler nogle farer og forvirring. En fare er, at voksne fyre ikke kan være tilfreds med tilstedeværelsen af ​​deres penis efter operationen. Distinctive kirurgiske stilarter resultere i forskellige udseende. Ardannelse er typisk ikke et problem, medmindre snittet blev foretaget for langt fra glans. Andre usædvanlige dog tænkelige kompleksiteter indarbejde over toppen dræning og sygdom af skaden.

Spædbørn rutinemæssigt givet systemet før de frigives fra den helbredende center og sendes hjem til rekreation. Lille opfølgende behandling er nødvendig andet end at holde skaden rent ved at vaske det ikke mindre end tre omstændigheder hver dag med mild sæbe og vand og ser ud til fremme af sygdommen.

Inde ti dage, barnet burde være helt restitueret fra omskæring kirurgi. Skaden vil reparere på om en lignende foranstaltning af tid for voksne fyre men det kan tage uger at afvikle tydeligt helt lige med justeringen i fornemmelser anlagt den ved evakuering af forhuden.