Få at vide mere

Fakta om Omskæring

 

Som enhver kirurgisk procedure, der er risici forbundet med omskæring. Men denne risiko er lav. Problemer i forbindelse med omskæring omfatter:

check-mark-3-xxlPain

check-mark-3-xxlRisiko for blødning og infektion på stedet for omskæring Irritation af glans Øget risiko for blærebetændelse (betændelse i åbningen af penis)

check-mark-3-xxlRisiko for skade på penis.

 

Visse grunde til ikke at omskære dit Baby Boy


check-mark-3-xxl
Fordi der ikke er nogen medicinsk grund til “rutine” omskæring af drengebørn. Ingen professionel medicinsk forening i USA eller resten af ​​verden anbefaler rutine neonatal omskæring. American Medical Association kalder det “ikke-terapeutisk.På intet tidspunkt i sine 75 år har den amerikanske Academy of Pediatrics nogensinde anbefalede spædbarn omskæring.
check-mark-3-xxl 
Fordi forhuden er ikke en misdannelse. Forhuden er en normal, følsom, funktionel del af kroppen. I spædbarn drenge, er forhuden knyttet til lederen af ​​penis (glans), beskytter den mod urin, afføring, og irritation, og holder forureninger at komme ind i urinvejene. Forhuden har også en vigtig rolle i seksuel nydelse, på grund af sin specialiserede, erogene nerveender og dens naturlige glidende og smørende funktioner.
check-mark-3-xxl 
Fordi du ikke ville omskære dit barn pige. I USA, er piger i alle aldre er beskyttet af føderale og statslige love fra tvungen genital kirurgi, uanset om praktiseres i medicinske eller ikke-medicinske indstillinger, og uanset de religiøse eller kulturelle præferencer deres forældre. Der er ikke nogen etisk begrundelse for at skelne mellem kvindelige og mandlige kønsorganer ændring. Hvis det er forkert at fjerne en del af en baby piges sunde kønsorganer, så er det forkert at gøre det samme for dem af en lille dreng.
check-mark-3-xxl 
Fordi dit barn ikke ønsker at blive omskåret. Omskæring smerteligt og permanent ændrer en baby drengs kønsdele, fjerne sunde, beskyttende, funktionelle væv fra penis og udsætter barnet for unødig smerte og medicinske risici -for nogen medicinsk fordel. Hvad tror du, din baby dreng ville sige, hvis han kunne fortælle dig?
check-mark-3-xxl
Fordi at fjerne en del af et barns penis er smertefuldt, risikabelt og skadeligt. Vi ved babyer er følsomme over for smerte. Mange circumcisions udføres uden smertestillende, men selv når smerte kontrol er ansat, er smerten ikke elimineret. Som med enhver operation, kan komplikationer og gør det alligevel med omskæring. Disse omfatter infektion, unormal blødning, fjernelse af for meget hud, tab af hele eller en del af glans, vandladningsproblemer, og endda død. Alle circumcisions resultere i tab af forhuden og dens funktioner, og efterlade en penis ar.
check-mark-3-xxl 
Fordi tider og holdninger har ændret sig. Den omskæring sats i USA er nu et sted omkring 55% (og meget lavere i nogle dele af landet), ned fra 81% i 1981. Det betyder, at næsten halvdelen af ​​alle drengebørn forlader hospitalet intakt, som mere og mere forældre er at indse, at omskæring er unødvendigt og skadeligt.
check-mark-3-xxl 
Fordi de fleste medicinsk avancerede nationer ikke omskære drengebørn. Folk i Europa, Asien og Latinamerika er ofte rystet at høre, at amerikanske læger og hospitaler fjerne en del af en drengs penis kort tid efter fødslen. Ca. 75% af mændene i verden er ikke omskåret og forbliver intakt gennem hele deres liv.
check-mark-3-xxl 
Fordi pleje og rengøring forhuden er nemt. En naturlig, intakt penis kræver ingen særlig pleje, ud over forsigtig vask mens badning. Senere, når forhuden kan trækkes tilbage (noget, som ofte ikke forekommer indtil puberteten), en dreng kan lære at trække sig tilbage hans forhud at vaske hans penis. Tvungen tilbagetrækning af forhuden resulterer i smerte og skade, og bør ikke ske. Læs vores Foreskin Care flyer for mere information.
check-mark-3-xxl  
Fordi omskæring ikke forhindrer HIV eller andre sygdomme. Gennem årene har de hævder, at omskæring forhindrer forskellige sygdomme gentagne gange vist sig at være overdrevet eller decideret påfund. De fleste mænd i USA er omskåret, men vores STD satser er så høj som eller højere end i lande, hvor omskæring er sjældne.
check-mark-3-xxl
Fordi børn skal beskyttes mod permanent kropslig ændring påført dem uden deres samtykke i navnet på kultur, religion, profit, eller forældreorlov præference. Under accepterede bioetiske principper, kan forældre give samtykke til operation på vegne af et barn, hvis det er nødvendigt for at beskytte barnets liv eller helbred. Rutinemæssig” omskæring fejler denne test, fordi det smerteligt og permanent fjerner en normal og sund del af en drengs penis, ikke beskytter barnets liv eller helbred, og faktisk skaber nye risici. Fjernelse af forhuden er ikke mere berettiget end at fjerne en finger eller et andet sundt kropsdel.