Alt om Infant Omskæring

Et synspunkt om Omskæring fordel.

newborn-babyOmskæring er en procedure, hvor forhuden, der dækker spidsen af ​​penis fjernes. Denne procedure udføres sædvanligvis i meget unge spædbørn, typisk mindre end en måned gammel. Gennemførelse af proceduren i drenge og mænd kan være risikabelt, kræver yderste forsigtighed ved omskæring kirurg.

 


Hvorfor er omskæring gjort?


Mandlig omskæring er en af ​​de hyppigste og ældste kirurgiske procedurer på verdensplan. Det er blevet foretaget af forskellige årsager, herunder sundhed, religiøse og sociale. Den nuværende lægeerklæring overvældende støtter følgende fordele ved omskæring.


* Signifikant reduktion i HIV-infektion.
* En tredobbelt reduktion i human papillomavirus (HPV) infektioner i kvindelige partnere.
* Reduktion af risiko prostatakræft.
* Betydelig mindskelse af penis muligheder kræft.


Mange mænd tror, ​​omskæring øger seksuel nydelse, mens et tilsvarende antal sige fjernelse af penis forhud svækker fakultetet for seksuel ophidselse. Uanset være det argument, har penis forhud fjernelse vundet bred accept i hele den vestlige verden mere af helbredsmæssige årsager end noget andet.


Det er derfor ikke overraskende, at flere forældre i dag end nogensinde før beslutter at omskære deres nyfødte, når barnet er mindre end en eller to måneder gammel.


Hvordan finder du en omskæring kirurg til at gøre det?


For nyfødte, vil du have nogen problemer, som de fleste fødselslæger gøre det som en del af deres samlede service til mødrene. På et senere tidspunkt skal du gå til en af ​​de omskæring læger. 


Fordele fra hinanden, har fjernelse af penis forhuden altid været genstand for debat blandt sundhedspersonale og den brede offentlighed.


Selvom fortalerne godkende omskæring, modstandere ser det som omskæring. Mange mænd tror på at opretholde kroppens led i en uomskåren tilstand, mens andre beklager, at deres forhud er blevet fjernet i en meget ung alder, og at også uden deres samtykke. Sandsynligvis dette sæt af mennesker føler, at de er blevet lemlæstet. Langt størstedelen af ​​omskårne mænd selv benægte at have nogen ulempe ved at have gennemgået proceduren for at få deres forhuden fjernet.


TwoWeekOldBabyBoy640_0Polemikken omkring omskæring er på en række grunde, herunder religiøse, sundhed, seksuel og moralsk. Nogle læger er af den opfattelse, at unødvendige fjernelse af en del af kroppen orgel uanset årsagen aldrig bør kunne accepteres af erhverv i sundhedssektoren. Den Internationale Koalition for Genital Integrity talsmand årsagen den naturlige ret til alle mennesker til et intakt krop uden seksuel, racemæssig eller religiøse fordomme. Du har endda advokater til at beskytte rettighederne for barnet. Disse advokater kæmpe for de personer, der føler, de har været udsat for omskæring læger. Interessant, der er en nyere nyhed af 18. juli 2011 i hvilket en dommer oplyser retten, at han vil godkende en $ 4.6 millioner forlig på vegne af en dreng, der har været offer for en forkludret forhud procedure fjernelse, ved en omskæring kirurg på en Los Angeles klinik.


Så hvad er det sidste udkald? Debatten om fordelene opvejer ulemperne vil fortsætte med at rase på med nogen væsentlig konklusion. I tilfælde af en medicinsk nødsituation, kniven af ​​omskæring læger sikkert gavner. Ellers er det virkelig betyder ikke noget, om du er omskåret eller ej.


Omskæring er en procedure, hvor forhuden, der dækker spidsen af ​​penis fjernes. Denne procedure udføres sædvanligvis i meget unge spædbørn, typisk mindre end en måned gammel. Gennemførelse af proceduren i drenge og mænd kan være risikabelt, kræver yderste forsigtighed ved omskæring kirurg.